Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Warmond

Rijbewijs halen bij Rijschool Warmond

Je wilt graag je rijbewijs gaan halen en je eerste stap is al gezet. Namelijk het zoeken van een goede geschikte rijschool. Bijzonder aan onze rijschool is dat we vaak leuke acties houden. En theorie les geven tijdens het autorijden. 

Wij zijn een rijschool gevestigd in ongeveer 30 verschillende regios. Wij zijn actief als milieuvriendelijke rijschool met specialisten voor specifieke doelgroepen. We hebben reguliere rijinstructeurs maar we hebben ook rijinstructeurs gespecialiseerd in leerlingen met autisme of ADHD bijvoorbeeld. Ook zijn wij wel onderwezen op het gebied val faalangstige leerlingen.

Rijles nemen in Teylingen 

Rijles nemen in Teylingen was nog nooit zo leuk geweest. Rijles nemen met rijschool Warmond. Lekker autorijden langs de bloemenbollen en de uitgestrekte velden bekijken. Ook ga je kennis maken met de examenroute van Warmond. Examenroute warmond? Ja zeker! Warmond heeft een examenroute. En natuurlijk andere omliggende dorpen. Wij gaan jou alle examenroutes leren. Zo ben je straks nog voorbereider op je examen. Wij gaan samen kijken naar hoe we het beste jou slagingskans kunnen verhogen voor op jou praktijkexamen.

Wij zijn een rijschool die persoonlijk naar de leerling kijkt en niet alle leerlingen op één hoop gooit. Wij vinden het belangrijk jou talenten goed te benutten in de rijopleiding. Ook vinden wij het belangrijk dat de rijlessen niet alleen leerzaam zijn, maar ook leuk. Tenslotte moet naar school gaan ook leuk zijn, zo is dat met de rijschool precies het zelfde. 

Rijschool Warmond Opfriscursus

Dankzij de gedrevenheid en ervaring van onze rijinstructeurs bij rijschool Warmond kunnen wij nu ook opfriscursussen aanbieden. Voor de tarieven van deze cursus klik hier.  Wij gaan je weer laten wennen aan het autorijden. Vertrouwd raken met het voertuig was nog nooit zo fijn gegaan als bij rijschool Warmond. Onze instructeurs hebben hier een speciale cursus voor gevolgd. Met leuke tips en trucjes gaan wij het rijden weer een leuke bezigheid maken. Ook gaan we je leren wennen aan het systeem van autorijden en het verkeer. WIj behandelen ook cursisten met rijangst na verkeerstraumas bijvoorbeeld. 

Rijbewijs halen Sassenheim

Onze vestiging van rijschool Sassenheim is momenteel de rijschool zonder wachtlijsten. Zo kan je direct aan de slag en kan je gelijk beginnen. Wist je dat rijschool Sassenheim van Het Groene Rijden ook een expert is op het gebied van leerlingen meet leerproblemen? Wij verwelkomen ook deze specifieke doelgroep. Wij kunnen jou helemaal klaar stomen op het praktijkexamen. ​

Rijangst cursus 

Een andere specifieke doelgroep is mensen met rijangst. Het kan iedereen overkomen en is niks mis mee. Het kan komen door een verkeerstrauma of spontaan zelf ontwikkellen. Ook een nare ervaring in het verkeer kan bijdragen aan het laten ontwikkelen van rij rijangst. Wist je dat Rijschool Het Groene Rijden gespecialiseerd is in cursisten met Rijangst? Dus ook al heb je je rijbewijs je bent bij ons van harte welkom. Samen gaan we er voor zorgen dat autorijden weer leuk wordt! 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: