Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Voorschoten

Rijbewijs halen rijschool Voorschoten

Je bent opzoek naar een goede rijschool in Voorschoten of omgeving van Voorschoten. Je hebt je er al een tijdje mee bezig gehouden en nu eindelijk heb je de keuze gemaakt om daadwerkelijk voor je rijbewijs te gaan. Wij hebben goed nieuws voor je op deze pagina. Op deze pagina gaan wij proberen de meest gestelde vragen te beantwoorden van leerlingen. Zo weet je al gauw een beetje waar je aan toe bent!

Wie is Rijschool Het Groene Rijden? Wij zijn een rijschool gevestigd in meer dan 30 gemeentes nabij Leiden, De Bollenstreek, Hillegom, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, en dergelijke. Wij willen zoveel mogelijk bereik hebben en de optimale service bieden. Ook maken wij gebruik van de modernste hulpmiddellen. 

Rijlessen nemen Voorschoten

Leerlingen uit voorschoten zijn top leerlingen. Zij slagen vaak sneller dan leerlingen uit de grote steden. Hoe wij dit weten? wij houden een modern systeem bij per regio en per leerling. Ook werken wij met ons eigen uniek ontwikkelde APP voor de iPad en smartphone. Zo kunnen wij alle gegevens per leerling bijhouden. Bij Rijschool Het Groene Rijden in Voorschoten zijn wij in staat om jou slagingskans te doen laten ophogen en jou rustig en voorbereid je praktijkexamen in te laten gaan. Wist je dat leerlingen uit Voorschoten gaan afrijden bij het CBR in Leiden? En wist je dat wij examenroutes hebben bij het CBR in Leiden?

Wat onderscheid Ons:

  • We werken met onze eigen ontwikkelde leermateriaal goedgekeurd door het CBR. Zo weet je dat je altijd verzekerd bent van kwaliteit!

  • Onze rijinstructeurs zijn streng geslecteerd en werken met de nieuwste technologien en lesautos

  • We zullen je beter voorbereiden op het praktijkexamen door officiële examenroutes aan te bieden van het CBR Leiden

  • Je kan altijd rekenen op dezelfde rijinstructeur

  • We hebben vaak leuke aanbiedingen tijdens de opleiding

  • Je word thuis opgehaald en weer thuis afgezet of op je werk of school wat jij het prettigst vind!

  • We werken met een systeem dat jij gratis kan gebruiken om alles bij te houden. Je hoeft geen papieren te bewaren. Alles gaat digitaal

  • We leren je ook theorie tijdens de rijles

  • Kortom: nog veel meer leuke feitjes! 

Rijschool Voorschoten Rijles vanaf 16,5 jaar 

Ben jij 16 jaar oud en wil jij graag je rijbewijs halen bij rijschool Voorschoten? wist jij dat je over 2 maanden al je rijbewijs op zak kan hebben? of ben jij iemand die voor de spoedcursus gaat? we geven graag antwoord op al je vragen. Klik hier voor meer informatie.

Rijopleiding in Stappen

Wij hebben ons eigen uniek systeem ontwikkeld goedgekeurd door het CBR. Dankzij dit systeem kunnen wij de rijopleiding in stappen aanbieden. Dit betekent dat jij via een logische lesvolgorde opklimmend in moeilijkheidsgraad stap voor stap werkt naar je rijbewijs. Zo kan je zeker in 1 x slagen en zal je nooit je onderdelen voor het examen vergeten. 

Rijschool waar je gelijk kan beginnen

Wij hebben momenteel geen wachtlijsten je kan dus per direct beginnen met jou rijopleiding. Ook voor een spoedcursus zonder extra kosten ben je bij ons op het juiste adres. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: