Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Voorhout

Rijbewijs halen in Voorhout

Je bent er klaar voor. Je mag nu je rijbewijs gaan halen. Je bent vol motivatie en energie opzoek naar een goede rijschool. Maar wat kenmerkt nou een goede rijschool? en moet je lang wachten voor dat je kan beginnen met rijles in de bollenstreek? of kan je gelijk aan de slag? en hoe ziet de auto eruit? kan ik in de avond lessen? is er in de weekenden nog plek? kortom: je hebt allemaal vragen en je wilt zo snel mogelijk antwoorden hierop bij het kiezen van de juiste rijschool. Wij gaan jou op al deze vragen antwoord geven. 

Je bent vol gemotiveerd. Je komt aan bij onze rijschool, hoe gaat rijlessen hier in zijn werk? Wij kunnen jou een gratis proefles aanbieden als je besluit om bij ons te rijlessen. Tijdens deze proefles ga je kennis maken met de instucteur en de auto waarin jij gaat autorijden. Tijdens deze proefles is er geen tijd gebonden. Je kan dus lekker je tijd nemen. Gemiddeld duurt een proefles ongeveer een uurtje.  Aan het einde van de proefles krijg jij van de instructeur te horen hoeveel rijlessen hij ongeveer denkt dat je nodig zal hebben. Ook maak je dan kennis met onze manier van lesgeven. 

Rijschool Voorhout heeft unieke eigenschappen

Ervaar onze lesmethode en bekijk vrijblijvend hoe wij rijles geven. Wij hebben in dit jaar al tientallen cursisten op weg geholpen naar hun rijbewijs bij rijschool Voorhout.

 • Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring

 • Wij hebben ons eigen digitaal systeem geprogammeerd

 • Met deze software weten wij alles bijhouden

 • Wij werken opklimmend in niveau

 • Ten alle tijde een vaste rijdocent 

 • Alle collega's zijn bijgeschoold elke 12 maanden

 • Vandaag de hoorn pakken? binnen 48 uur al rijden!

 • Geen extra tarieven na zes uur of in de weekenden

 • Wij hebben de examenroutes van het CBR

 • Rijbewijs in termijnen betalen behoort tot de opties

Autorijschool Voorhout rijles in Leiden

Je gaat afrijden in Leiden. Je zal zien dat je op een gegeven moment bepaalde routes gaat krijgen vanaf het CBR in Leiden. Deze routes zijn ook wel examenroutes. Je gaat deze kunnen krijgen van de examinator. Rijschool Voorhout geeft ook rijles in Leiden en wij gaan er voor zorgen dat je niet tegen verassingen aanloopt.

Wist je dat wij met een uniek door ons zelf geprogrammeerd systeem werken? dat alle vorderingen worden bijgehouden? indien je ergens moeite mee hebt dat het nooit wordt vergeten? Rijschool Voorhout heeft het allemaal. Wij kunnen jou ook in de avond rijles geven of in de weekenden. 

Rijbewijs halen Voorhout

Ja hoe ziet dat nou eigenlijk eruit je rijbewijs halen bij Rijschool Het Groene Rijden?

Aan het begin van de rijopleiding zal je zien dat de instructeur zijn tablet pakt. Op de tablet staan al jou gegevens plus alle examen onderdelen en lesonderdelen die je al hebt gehad. Ook punten die je nog niet hebt gehad staan hier op vermeld. 

We werken in een logische volgorde opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk.

Je gaat pas leren voorruit inparkeren nadat je de stopodracht goed hebt uitgevoerd. Heb je een voldoende gehaald met voorruit inparkeren? De volgende les ga je dat onderdeel nog even herhalen voor dat je verder gaat naar achteruit inparkeren. Heb je weer een voldoende behaald? dan tekenen we hem definitief af. Zo werken wij stap voor stap naar het praktijkexamen toe. 

Rijschool Leiden zonder wachtlijst

Cursisten uit Voorhout worden thuis of op school en/of hun werk opgehaald door onze collega van Rijschool Leiden. Rijschool Leiden heeft geen wachtlijst en je kan direct beginnen met het volgen van rijlessen. Onze vestiging van rijschool Het Groene Rijden in Leiden ziet je graag verschijnen op onze gratis proefles!

Wij hebben geen wachtlijst dus je kan direct starten. 

Spoedcursus rijbewijs zonder wachtlijst 

Dankzij onze flexibele inzetbaarheid, en onze beschikbaarheid van 7 dagen in de week tot wel 23:00 uur in de avond, zijn wij altijd in staat om voor jou een spoedcursus zonder extra kosten op maat in te plannen.

Rijschool Voorhout rijbewijs in delen betalen 

Heb jij niet genoeg budget om het rijbewijs in één keer voor te schieten? geen enkel probleem bij Rijschool Voorhout. Wij kunnen dit voor jou oplossen door jou een persoonlijke regeling aan te bieden dat je per maand aflost. Zo kan jij alsnog je rijbewijs halen bij ons. 

Altijd dezelfde instructeur 

Voor een goede vertrouwensband vinden wij het belangrijk dat je altijd dezelfde instructeur hebt. Dan hoef je niet elke keer te wisselen. Elke instructeur heeft namelijk zijn eigen leerstijl. Dankzij de mogelijkheid om een vaste instructeur te hebben heb je nooit problemen. 

Deze instructeur zal jou ook van A/Z begeleiden. Onze rijinstructeur heeft de bevoegdheid om met jou mee te rijden op de examens indien dat je dat prettig vind. Zo heb je altijd steun. Ook kan je onze instructeurs altijd bereiken als je vragen hebt over theorie of andere zaken.

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: