Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Utrecht

Rijbewijs halen rijschool Utrecht

Je bent vanuit je motivatie en gedrevenheid opzoek naar een goede rijschool die jou gaat opleiden voor het halen van het autorijbewijs B. Wist je dat bij rijschool Het Groene Rijden speciale aanbiedingen gelden voor cursisten uit Utrecht en omstreken? ja zeker. Voor leerlingen uit Utrecht en omstreken hebben wij een leuke aanbieding. Lees verder op deze pagina om er achter te komen wat deze aanbieiding inhoud. 

Rijles nemen Utrecht

Je komt helemaal vanuit Utrecht naar Leiden centraal. Eenmaal aangekomen op Leiden centraal is jouw treinkaartje al vergoed als onderdeel van onze unieke actie. Ben jij student en maak je gebruik van een studentenreisproduct? dan krijg jij van ons 15% korting op het reguliere lestarief of op een heel pakket naar keuze. Deze korting is doorlopend en is op alle producten geldig. Ook voor een eventuele extra les of tussen tijdse toets.  Maar waarom geven wij alleen maar rijles in Leiden? hoe zit dat nou? waarom moet je helemaal naar Leiden komen als je bij ons rijles wilt volgen? 

  • Omdat wij alle examenroutes van CBR Leiden hebben

  • Dit zijn officiële echte examenroutes

  • Leiden is een simpele stad. Je hebt hier geen last van drukte in het verkeer of onoverzichtelijke kruispunten. Zo kan je altijd rijles genieten en examen doen in een rustige omgeving.

  • Altijd dezelfde docent die jou rijles geeft. 

  • Je krijgt kortingen die anderen niet krijgen! 

  • We halen je op bij Leiden centraal, en zetten je daar weer af

  • Is er iemand anders aan de beurt na jou van uit utrecht of omstreken? dan behoud je je korting gewoon en word je lekker thuis afgezet

  • Wij zijn bijgeschoold en opgeleid voor leerlingen die faalangst hebben! 

  • Onze unieke aanbieding geld ook voor mensen die al hun rijbewijs hebben en last hebben van rijangst

Rijschool Utrecht spoedcursus

Wist je dat wij nu nog een speciale aanbieding aan jou gaan geven? Voor leerlingen uit Utrecht rekenen wij nu geen extra toeslagen voor een spoedcursus. We hebben geen wachtlijst en je kan direct van start gaan. Klik hier voor de pagina tarieven. 

Rijschool Utrecht opfriscursus en rijangst

Onze rijinstructeurs zijn experts op het gebied van rijangst en het geven van opfriscursus. U bent echt niet de eerste die dit kan overkomen. Dit overkomt jaarlijks duizenden Nederlanders. Rijangst kan zich spontaan ontwikkellen zonder enige aanleiding. Samen gaan wij er voor zorgen dat je autorijden weer leuk gaat vinden. Ben je nieuwschierig geworden naar ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook de opfriscursus bieden wij aan tezamen met de cursus rijangst voor deze speciale aanbieding voor cursisten uit Utrecht. 

Rijschool Utrecht je rijbewijs in termijnen bekostigen

Je wilt graag weten of je naast onze unieke aanbieding ook in aanmerking komt voor het betalen van je rijbewijs B in termijnen. Ook met BKR registratie ben je welkom. We kijken niet naar BKR. Wij vinden motivatie belangrijk. We willen tenslotte dat jij gaat slagen. Klik hier voor de pagina betalen in termijnen rijschool Utrecht. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: