Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Stompwijk

Rijbewijs halen Rijschool Stompwijk

Je zal en moet je rijbewijs gaan halen. Je hebt je doel nou eenmaal gesteld en je gaat er ook echt voor. Passievol en met gedreven motivatie ben jij nu op het moment aangekomen in je leven om je rijbewijs te gaan halen. Bij rijschool Stompwijk zit je op de juiste plaats. Wist je dat je bij ons per direct kan beginnen? dat wij geen wachtlijsten hebben? en dat wij 7 dagen in de week geopend zijn tot 22:00uur in de avond. Zo kunnen wij altijd jou rijles geven op een tijdstip en dag dat voor jou uitkomt. 

Rijles nemen in Stompwijk

Dankzij onze gedreven rijinstructeurs die CBR gekeurd lesmateriaal gebruiken die wij zelf hebben ontwikkeld ben je verzekerd van hoge kwaliteit rijschool. Onze rijschool zal jou helpen met behalen van je doelen. Tevens zijn onze rijinstructeurs allemaal in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en werken wij uitsluitend met instructeurs die hun bevoegdheid hebben kunnen aantonen. Onze rijinstructeurs zijn erg gedreven en zijn blij om jou vaste rijinstructeur te zijn. Rijschool Stompwijk verwelkomt jou graag om jou te introduceren wat wij allemaal voor je in huis hebben. Zo hebben heel veel leuke weetjes en feiten die we graag met je delen. Ook hebben we leuke ezelsbruggetjes om jou bepaalde aspecten te leren die een veilige bestuurder hoort te hebben.

Rijschool Stompwijk in beeld

Inmiddels zijn wij een bekend begrip geworden in de wijde omgeving. We geven nu rijles in meer dan 30 gemeente en blijven uitbreiden. Rijschool Stompwijk van Het Groene Rijden is een duurzame, milieuvriendelijke rijschool. Ook zijn al onze instructeurs faalangst gecertificeerd en hebben wij ervaring met leerlingen met ADHD en Autisme. Verder begeleiden wij ook cursisten met concentratieproblemen. 

Rijbewijs halen met examenvrees

 

Heb je last van examenvrees? je bent zeker niet de enigste. Veel leerlingen hebben hier mee te maken. Leerlingen begeleiden met examenvrees is een apart vak. Onze rijinstructeurs zijn hier voor opgeleid en weten hier goed mee om te gaan. Wij kunnen werelden openen die jij nog niet voor ogen had. Zo gaan we autorijden niet alleen leuk maken, maar ook je examen zal er een stuk leuker op worden. Ook hebben wij contacten binnen in het CBR met examinatoren die werken met leerlingen die examenvrees hebben. Geeft dit je al wat meer moed? Wij horen graag van je als we je kunnen helpen. 

Rijschool Stompwijk rijles vanaf 16 jaar 

Je bent 16 jaar oud en wilt graag je rijbewijs halen. Bij Rijschool Stompwijk kan dit allemaal! Wij gaan er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Klik hier voor meer informatie. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: