Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Rotterdam

Rijbewijs halen rijschool Rotterdam

Welkom op de website van rijschool Het Groene Rijden. Met trots presenteren wij jou rotterdam ons uniek concept. Namelijk een concept wat niet voor komt in de rijschoolbranche en wij de eerste zijn die dit mogen presenteren. Je zal verbaasd staan over hoe en wat. 

Ben je ook niet in trek om in Rotterdam rijlessen te nemen? Die stad is zo gigantisch druk. Onoverzichtelijke kruispunten en rotondes zijn meer regel dan uitzondering. En dan hebben wij nog niet eens over die vervelende trams en de taxi met haast gehad. Lees ons unieke concept heel even door. Dit kost niet meer dan 2minuten en je zal verbaasd staan over hoe jij straks geld gaat besparen en je slagingskans in een keer gaat verhogen. 

Rijles nemen Rotterdam

Omdat je helemaal van uit onze mooie havenstad Rotterdam komt, gaan wij een unieke verassing uit de doeken doen. Omdat wij alle examenroutes van CBR Leiden hebben werken wij enkel in rijles gebied Leiden. Zo kan jij straks de examenroutes gaan leren van dit CBR afrijd punt. Als je student bent dan pak je de trein met je OV chipkaart naar Leiden centraal en krijg je 15% korting op je rijlespakket of uurtarief. Ben je geen student dan krijg jij je treinkaartje verrekend met het uurtarief of de pakketprijs. Wat een super gave aanbieding he? En als dat al niet genoeg is geven wij gratis theorieles tijdens de praktijkles. Ook krijg je van ons een verassing tijdens de rijopleiding. Dit kan een gratis les zijn, of een kortingsbon voor een pakket. We noemen maar wat! Tot straks. Wij hebben geen wachtlijsten en een proefles is gratis!

Geef me een aantal redenen om in Leiden af te rijden

 • Je krijgt van ons officiële examenroutes die de CBR examinator hanteert, zo ben je straks veel meer voorbereid op je examen

 • Leiden is een kalme en rustige stad

 • We hebben 6 keer minder inwoners dan Rotterdam, en het verkeer is lekker rustig vergelijken bij Rotterdam

 • Garantie dat wij geen vervelende trams hebben of haastige taxichauffeurs. 

 • In Leiden hebben wij geen ononverzichtelijke kruispunten of hele grote rotondes zoals in Rotterdam

 • Je krijgt unieke kortingen omdat je vanuit Rotterdam komt

 • We pikken je op bij het centraal staton en zetten je daar weer af

 • Hebben we een volgende leerling uit Rotterdam? Dan zet deze leerling jou thuis af!

 • Wist je dat wij ervaren zijn met leerlingen die faalangst en examenvrees hebben?

 • We gaan je laten slagen voor je rijbewijs!

Rijschool Rotterdam: Unieke routes

Onze locatie die nu actief opereert als rijschool Rotterdam, maar rijd in Leiden omdat wij daar de examenroutes hebben, bied jou graag een gratis proefles aan ter kennismaking. Zo kan je kennis maken met de nieuwste technologie en de nieuwste lesauto. Wij werken ook met een eigen ontwikkeld iPad systeem met onze eigen software. Zo kunnen wij jou hele vorderingen en niveau bewaken. 

Rijbewijs B halen Rotterdam

Zoals eerder aangegeven, hebben wij ons eigen ontwikkelde software. Onze lesmateriaal is goedgekeurd door het CBR en helemaal gereed om jou slagingskans te doen laten ophogen. Wat deze software specifiek inhoud willen wij jou graag tijdens de rijles laten zien. Een klein voorbeeld. Aan het begin van de rijles pakt onze rijinstructeur zijn tablet. Op de tablet staat jou dossier. In dit dossier staan 32 examenpunten waaraan jij straks moet gaan voldoen. punt 17 is bijvoorbeeld voorruit inparkeren. Je gaat pas door naar punt 17 als je punt 16 goed beheerst. Punt 16 heb je dan de vorige les gehad. En punt 16 betekent niet meer dan de stopopdracht op de juiste wijze uitvoeren. Bij de nieuwe les ga je dan nog even punt 16 herhalen. Zit punt 16 er goed in? en hoeft er niks te worden bijgespijkerd? dan gaan we door naar punt 17, in dit geval voorruit inparkeren. Zo kunnen wij jou hele rijopleiding alle exameneisen blijven bewaken middels onze eigen ontwikkelde software. Ook jij als leerling krijgt deze APP. Je ziet dan ook precies waar je al gereden hebt, waar je bent met de opleiding, je administratieve gegevens staan er ook in vewerkt. Kortom: Dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Wij laten jou graag zien wat wij allemaal hebben. 

Rijschool Den Haag rijles vanaf 16 jaar oud 

Je bent 16 jaar oud en wilt graag je rijbewijs halen. Bij Rijschool Den Haag is dat geen enkel probleem. Wij gaan er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Klik hier voor meer informatie. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: