Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Oegstgeest

Rijbewijs halen rijschool Oegstgeest

Je hebt hier lang naar toe geleefd. Namelijk het behalen van je rijbewijs. Wist je dat bij Rijschool Oegstgeest wij op dit moment geen wachtlijsten hebben? je kan bij ons direct starten. Ook hebben wij een leuke aanbieding bij rijschool Oegstgeest. Je kan bij ons nu een spoedcursus nemen zonder wachtlijst en zonder extra kosten! wie had dat nou gedacht bij rijschool Oegstgeest? dit omdat rijschool Oegstgeest onze 30e gemeente is waar wij actief rijles geven op dit moment. 

Rijles nemen bij rijschool Oegstgeest

Rijschool Oegstgeest van Het Groene Rijden wilt jou graag vertellen waarom wij ons onderscheiden van andere rijscholen. Ook hebben wij leuke aanbiedingen en acties. Tevens zijn wij een rijschool die gedreven is met zijn leerlingen. Onze rijinstructeurs zijn elk jaar bijgeschoold met de nieuwste kennis, regels, en wetten. Ook werken wij met een door ons zelf ontwikkeld rijles programma voor op de iPad en smartphone. Met deze geavanceerde software zijn wij in staat om elke leerling individueel te volgen. Wat kunnen wij nog meer met ons rijles systeem voor de Tablet? 

De voordelen van ons uniek systeem

  • Zie precies waar en wanneer je hebt gerereden en welk tijdstip

  • Zie welke examenroutes je al goed beheerst en welke je minder goed beheerst

  • Al je vorderingen bijhouden. Waar ben je al goed in en waar heb je nog extra herhaling bij nodig?

  • Zie hoeveel lessen je al hebt genoten, zie wanneer je examendatum is en wanneer je theorie verloopt en jou overige gegevens

  • Zie welke examenonderdelen je al beheerst

  • De instructeur kan jou de app sturen voor op jou smartphone of tablet of PC

  • Andere mensen kan je laten mee kijken in je opleiding en inzage bieden in de vorderingen die je boekt en wat je nog moet doen

Waarom rijschool Oegstgeest

Dankzij onze scherpe tarieven en spoedcursus zonder wachtlijst  en de mogelijkheid om direct te beginnen met je rijopleiding maken het alleen maar aantrekkelijker. Tevens werken wij met de nieuwste lesauto en een geheel door het CBR goedgekeurde les systeem. 

Gratis proefles rijschool Oegstgeest

Ben je erg nieuwschierig geworden en heb je zin gekregen om kennis te maken met rijschool Oegstgeest? wil jij alvast zien hoe het er aan toe gaat bij rijschool Het Groene Rijden? wij bieden je een geheel vrijblijvende proefles aan zodat je kennis kan maken met de nieuwste lesauto, je zelf alvast een beetje mag rijden, en natuurlijk alles mag vragen aan ons. Wij hebben geen tijdslimiet aan de proefles. Dus schrijf je vragen alvast goed op want je mag alles aan ons vragen. Ook gaan wij het te aantal geïndiceerde lessen bekend maken bij je. Zo weet je al gauw waar je aan toe bent. Klik hier om een proefles aan te vragen. 

Rijschool Oegstgeest opfriscursus

Lang niet auto gereden? toe om even op te frissen? bij ons ben je van harte welkom voor een opfriscursus. Jaarlijks helpen we meerdere mensen uit Oegstgeest et een opfriscursus. 

Klik hier voor onze tarieven met betrekking tot het volgen van een opfriscursus. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: