Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Noordwijkerhout

Rijbewijs halen bij Rijschool Noordwijkerhout

Ja zeker. Vol moed en motivatie ga je nu eindelijk die grote stap zetten. Waar moet je naar kijken bij het kiezen van een goede rijschool? Vele vragen gaan door je hoofd waar je nog geen raad bij hebt ontvangen. Wij gaan je antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Rijles nemen in de bollenstreek

Rijschool Het Groene Rijden is een groeiende rijschool in Noordwijkerhout en omstreken. Inmiddels hebben wij meer dan 30 vestigingen in de nabije regio. Dit geeft ons een uniek gezicht. Verder hebben wij nog meer unieke kanten waar men van kan genieten tijdens rijlessen bij rijschool Noordwijkerhout.

  • Individuele begeleiding staat voor op

  • We werken met onze eigen ontwikkelde systemen 

  • Deze systemen zijn door het CBR gekeurd

  • Met deze software kunnen wij alle leerdoelen volgen

  • Wij werken opklimmend in levels

  • Dezelfde docent gegarandeerd

  • Voor 18:00 uur bellen? volgende dag een proefles!

  • Geen wachtlijsten

Gratis proefles Rijschool Leiden

Je komt bij ons in aanmerking voor vestiging Leiden. Rijschool Leiden Het Groene Rijden zal jou begeleiden. Bij Rijschool Leiden krijg je een gratis proefles en kan je direct starten met de rijopleiding zonder wachtlijst. 

Rijbewijs halen Leiden

 

Afrijden zal geschieden bij het CBR examencentrum gelegen in Leiden. Ook zal je diverse routes door Leiden berijden. Rijschool Leiden, Het Groene Rijden, zal jou alles leren hier. We halen je thuis af en brengen je weer thuis. 

Rijschool zonder wachtlijst

De titel zegt het al. Wij hebben genoeg kracht om 7 dagen in de week te draaien. We zijn geopend tot in de late avonduurtjes. Ook werken wij zonder extra kosten in de weekenden en in de avonden.

Spoedcursus zonder wachtlijst in Leiden

Ja zeker. Ook dit is mogelijk. Een spoedcursus zonder wachtlijst. Wie had dat gedacht?

Rijschool Noordwijkerhout rijbewijs gespreid betalen 

 

Ook dit is zeker mogelijk. Zie onze pagina voor meer informatie.

 

Vaste instructeur

Wij vinden het belangrijk dat wij jou een vaste instucteur kunnen bieden. Bij rijschool Het Groene Rijden in Leiderdorp neem je rijles zondr wachtlijst en een vaste instucteur. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken dat er wordt gewisseld. Je vertrouwensbasis blijft op deze manier gewaarborgd. We gaan er samen voor zorgen dat rijlessen een leuke bezigheid is en natuurlijk ook een leerzame bezigheid.

Momenteel kunnen wij 7 dagen in de week garanderen bij Rijschool Leiderdorp en Leiden en omstreken. Zo kan je altijd rijlessen nemen tot 22:00 uur 's avonds. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: