Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Noordwijk

Rijbewijs halen Rijschool Noordwijk

Het is begonnen. Je hebt besloten dat je er klaar voor bent. Namelijk het halen van het rijbewijs. Rijschool Het Groene Rijden kan dat voor jou realiseren bij locatie rijschool Noordwijk. 

Je bent er helemaal klaar voor. Er gaat van alles door je hoofd. Je hebt twijfels en vragen waar je nog geen antwoord op hebt. Zijn er wachtlijsten? Heb ik wel of geen vaste instructeur? is de proefles gratis? weet ik hoeveel lessen ik dan nodig zal hebben? Hoe weet ik wanneer ik kan afrijden? Kortom: dit is een kleine selectie van de vragen die er door je hoofd heen gaan. Wij gaan jou helpen met het behalen van je rijbewijs.

Rijles nemen in Noordwijk

Met inmiddels al meer dan 30 locaties van Rijschool Het Groene Rijden zijn wij nu ook als Rijschool Noordwijk bekend in de regio. Onze rijschool Geeft ook in Noordwijk rijles. Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet in Noordwijk. Onze rijinstructeur zal jou ook indien gewenst kunnen ophalen van je school of van je werk. Ook geven wij rijles 7 dagen in de week en zijn wij geopend elke dag tot 22:30 uur in Noordwijk. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje in de agenda en is er geen wachtlijst. Je kan bij ons direct starten met je rijlessen.

Wat kenmerkt Rijschool Het Groene Rijden in Noordwijk?

 • Een hoog kwalitatieve lesopleiding gericht op maatwerk

 • Wij hebben een zelfgemaakte APP op onze iPad

 • Met deze APP kunnen wij alle resultaten per leerling bijhouden

 • Wij werken in logische volgordes en gebruiken lesplannen.

 • Altijd dezelfde rijinstructeur

 • Onze docenten worden elk jaar bijgeschoold 

 • Vandaag contact opnemen? morgen al proefles!

 • Geen extra toeslagen na 17:30 en op zaterdag en zondag

 • Wij zijn faalangst expert

 • Individueel plan per leerling zonder extra kosten

Rijschool Noordwijk rijles systeem

Dankzij onze IT afdeling hebben wij een nieuw systeem waar wij erg trots op zijn. Mede dankzij dit systeem zijn wij in staat om de slagingskans per leerling te doen laten verhogen. Met dit systeem zijn wij in staat om de leerling te volgen en zijn/haar vorderingen te volgen.

Wij kunnen zien waar de leerling nu met zijn opleiding staat. Fase 1 is voertuigbeheersing. Letterlijk het beheersen van het voertuig verdeeld in sub elementen. Is de leerling geslaagd voor alle sub onderdelen van Fase 1 dan krijgt de leerling een toets. Slaagt de leerling voor Fase 1 (gas geven, remmen, koppellen, schakelen, sturen, etc). Dan pas gaat de leerling door naar Fase 2. Fase 2 is eenvoudige verkeerssituaties. Slaagt de leerling voor de eindtoets van fase 2? Dan pas gaan we door naar Fase 3. Tot aan Fase 4. Fase 4 is de fase van zelfstandig en bewust en veilig autorijden. Uiterraard zijn alle fases verdeeld in sub onderdelen. Dit zijn allemaal examen normen. We gaan pas door met het volgende als het ene is behaald. Is het ene behaald? Dan gaan we door naar het volgende. Net zo lang tot je alles hebt behaald om je examen in te gaan.  

Daarna volgt een proefexamen waar we nog een en ander bespreken samen met de leerling en zonodig het een en ander gaan optimaliseren.

Ook heeft het systeem opgenomen dat de leerling  kan bekijken hoeveel hij/zij al betaald heeft, hoeveel lessen hij of zij al genoten heeft, in welke omstreken er is gereden, etc. 

Rijbewijs halen bij Het Groene Rijden Rijschool Noordwijk

Je vraagt je wel degelijk af, hoe ziet nou zo een rijles er uit bij Rijschool Noordwijk?  zoals eerder omschreven werken wij met een iPad. Aan de start van de rijles word deze erbij gepakt. Wij gaan dan kijken waar de cursist gebleven is. Ben je gebleven bij fileparkeren en stopopdracht? dan is het volgende onderdeel leren keren door middel van steken.  Toch gaan we eerst de onderdelen fileparkeren en stopopdracht herhalen, gaat dit goed? dan markeren wij dit met voldoende  in ons systeem en gaan wij verder met de  nieuwe onderdelen. 

Wij halen je voor je deur op en zetten je weer voor je deur af f bij school of werk. Ook kunnen wij je elders in de omgeving afzetten of ophalen. Wij zijn 7 dagen in de week  geopend van 8 uur 's ochtends tot 23:00 uur in de avond. Zo kunnen wij ons woord waarmaken dat wij geen wachtlijsten hebben en je direct kan starten met de rijles. 

Rijschool Noordwijk zonder wachtlijst

Dankzij onze flexibele instructeurs die 7 dagen per week les geven van 7 uur 's ochtends tot 23:00 uur in de avond heb je altijd de mogelijkheid om in te worden geroosterd. Zo kan je rijlessen nemen zonder wachtlijst en direct starten.

Spoedcursus zonder wachtlijst 

Ook de spoedcursus is direct te starten zonder extra kosten.

Rijschool Noordwijk rijbewijs gespreid betalen 

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zijn of haar rijbewijs te behalen. Een rijopleiding nemen is tenslotte een flinke investering. Bij rijschool Noordwijk bieden wij graag iedereen de mogelijkheid om zijn/haar rijbewijs te kunnen halen. Op onze pagina betalen in termijnen kunt u meer info inzien.

Opfriscursus

Wij geven ook opfriscurssen aan mensen die lang niet aan het verkeer hebben deelgenomen of die simpelweg opnieuw willen leren auto rijden maar wel het rijbewijs hebben. Ook voor mensen die aan rijangst lijden hebben wij een goede oplossing. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: