Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Nieuw Vennep

Rijbewijs halen bij Rijschool Nieuw Vennep

Je doelen zijn gesteld. Je bent bij je volgende doel aangebroken. Namelijk je rijbewijs halen bij Rijschool Nieuw Vennep. Rijschool Het Groene Rijden is erg trots op zijn nieuwe vestiging in Nieuw Vennep. Maar hoe werken wij eigenlijk? en wie zijn wij precies. Hoe gaan wij jou veilig en zelfstandig op weg helpen en jou slagingskans voor het eerste praktijkexamen zoveel mogelijk laten verhogen? Op deze pagina trachten wij jou zoveel mogelijk antwoorden te bieden op de meest gestelde vragen.

Rijles nemen in Nieuw Vennep

Wij hebben een super gafe actie voor leerlingen uit Nieuw Vennep. Omdat je helemaal in Nieuw Vennep woont kunnen wij jou helaas niet thuis ophalen. Thuis afzetten kan later in de opleiding wel. Maar nu hebben wij een gave actie. Je moet in Leiden rijles nemen omdat wij de examenroutes van CBR Leiden hebben. Zo kunnen wij jou slagingskans laten vergroten door jou naar Leiden te laten komen. Mogen wij jou een aanbieding doen? Leerlingen uit Nieuw Vennep die met de trein komen krijgen hun treinkaartje vergoed, dit wordt verrekend met de uurtarief. Klik hier voor de pagina tarieven.  We zien je op Leiden Centraal! En heb jij een studenten reisproduct? dan krijg jij 15% korting omdat je vanuit Nieuw Vennep komt op de reguliere lesprijs! Dat is toch een super aanbieding? en dan ook nog eens de examenroutes! nou nou!

Rijlessen nemen gespreid betalen

Ook bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen voor je rijbewijs. klik hier voor meer informatie. 

Rijles en ADHD

Wist je dat wij leerlingen met specifieke persoonlijkheidskenmerken op weg helpen naar hun rijbewijs? Dus ook als je ADHD of autisme hebt ben je van harte welkom bij rijschool Het Groene Rijden. Klik hier voor meer informatie.

Rijschool Nieuw Vennep rijles vanaf 16 jaar oud 

Je bent 16 jaar oud en wilt graag je rijbewijs halen. Bij Rijschool Nieuw Vennep is dat geen enkel probleem. Wij gaan er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Klik hier voor meer informatie. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: