Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Lisse

Rijbewijs halen bij Rijschool Lisse

Iedereen verdient de mogelijkhed om zijn of haar rijbewijs te halen bij Rijschool Lisse. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere facetten van dit vakgebied. Wij zijn experts op het gebied van Faalangst en ADHD. Ook begeleider we iedereen professioneel, individueel naar zijn of haar rijbewijs. 

Rijles nemen bij rijschool Lisse

Rijschool Het Groene Rijden is een snel groeiende rijschool met inmiddels al meer dan 30 verschillende locaties waar wij les geven. Onze rijinstructeurs zijn zeer gedreven en passievol met hun vak bezig. Dit jaar hebben wij alleen al in Lisse tientallen leerlingen op weg geholpen naar hun Rijbewijs. Wil jij het felbegeerde papiertje ook halen? en heb jij veel vragen die nog niet beantwoord zijn? Lees dan verder:

Gratis proefles Rijschool Lisse

Voor 18:00uur bellen voor een gratis proefles bij Rijschool Lisse?

De volgende dag al plek! Wij hebben flexibele instructeurs die 7 dagen in de week actief zijn van 7 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond.

Maak vrijblijvend kennis met onze rijschool.

Rijbewijs halen Leiden

 

Examen doen zal gaan bij het CBR in Leiden. Ook zal je diverse routes door Leiden berijden. Rijschool Leiden, Het Groene Rijden, zal jou alles leren hier. We halen je thuis af en brengen je weer thuis. Of op je werk en school.

Rijschool zonder wachtlijst

Absoluut. Wij hebben geen wachtlijsten. Bij ons kan je direct beginnen met de rijopleiding.

Spoedcursus zonder wachtlijst in Lisse

Ja zeker. Ook dit is mogelijk. Een spoedcursus zonder wachtlijst. Wie had dit voor ogen?

Rijschool Lisse rijbewijs gespreid betalen 

 

wij vinden dat iedereen de gelegenheid moet hebben om zijn of haar rijbewijs te halen. Een rijbewijs is een grote investering. Wij hebben de mogelijkheid van betalen in termijnen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Rijles vanaf 16,5 jaar Bollenstreek

Bij ons kan je al rijles nemen vanaf 16,5 jaar in de Bollenstreek, Leiden en omgevingen. Wil jij graag je rijbewijs halen en ben jij 16,5? dan is dat zeker geen enkel probleem. klik hier voor meer informatie. 

 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: