Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Leidschenveen

Rijschool Ypenburg

Bij Rijschool Het Groene Rijden in Ypenburg ben jij verzekerd van een wel en goed georganiseerd traject voor het behalen van je rijbewijs. Op deze pagina zullen wij jou informeren hoe rijlessen eruit zien in jouw omgeving. Je zal verbaasd staan van de talloze mogelijkheden die wij jou als rijschool aanbieden. Bij rijschool Ypenburg van Het Groene Rijden zal jij altijd verzekerd zijn van een plek. 

Rijles nemen in Leidschenveen

Locatie rijschool Leidschenveen is de nummer 23 van onze regionale binding. Onze rijschool geeft les in de gehele omgeving en zo ook in Leidschenveen. Dankzij onze speciale eigenschappen en gemotiveerde rijinstructeurs kunnen wij jou goed op weg helpen naar het behalen van het rijbewijs. Een van de meest mooie kenmerken van ons concept is dat wij individueel naar elke leerling kijken. Hoe dat in zijn werk gaat kan je op onze website zien. 

Wat onderscheid ons van andere rijscholen? 

 • Streng geselecteerde rijinstructeurs

 • Jaarlijks bijscholing voor al onze collega's

 • We werken met ons eigen tablet systeem

 • Op dit systeem houden wij alles en iedereen bij

 • Zo ook jou vorderingen en hoe het met jou rijopleiding gaat

 • Jij, je ouders, je vrienden. Iedereen kan zien wat je al wel/niet hebt gehad. 

 • Onze leermiddellen zijn goedgekeurd door het CBR

 • We leren je ook theorie in de lesauto tijdens het autorijden

 • Heb je last van examenvrees? onze ervaren instructeurs gaan jou laten aansluiten bij de grote groep van geslaagden met examenvrees

 • We gaan er voor zorgen dat jij via een persoonlijk maatwerk plan meer slagingskans hebt. Hiervoor betaal je geen extra kosten

Rijbewijs in delen betalen 

Wij vinden het belangrijk dat één ieder de mogelijkheid moet kunnen hebben om zijn/haar rijbewijs te behalen. Wist je dat bij rijschool Het Groene Rijden wij niet kijken naar een BKR registratie? wij kijken liever naar je inzet, hoe gemotiveerd ben je en hoe graag wil jij je rijbewijs halen? Door een individueel plan samen te stellen gaan wij er toch voor zorgen dat jij je rijbewijs kan halen.  

Rijbewijs halen met ADHD en faalangst

 

Faalangst. Een bekend fenomeen. Het alsmaar denken aan de verwachting die de omgeving aan je stelt. Bij rijschool Het Groene Rijden zijn wij faalangst specialist. Wist je dat wij hier voor cursussen hebben genoten? en wist je dat er wekelijks leerlingen slagen bij ons met faalangst? en dat het helemaal niet erg is om faalangst te hebben? Wij beloven jou op erewoord 1 op 1 begeleiding aan te bieden zodat jij toch slaagt voor je rijbewijs. 

Rijschool Voorburg

Wij zijn blij je te kunnn vertellen dat je bij ons direct kan starten met je opleiding. 

Rijles nemen vanaf 16 jaar bij rijschool Leidschenveen

Het is zeker mogelijk om bij ons te starten met je rijopleiding vanaf 16,5 jaar. Wij hebben hier voor getrainde rijinstructeurs die al meerdere 16 jarige hebben begeleid naar hun rijbewijs. Je zal kennis maken met onze nieuwste lesauto en lesmethode. Bel ons voor een gratis proefles of neem contact op via het contactformulier. Samen gaan wij er voor zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: