Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Hoofddorp​

Rijles nemen rijschool Hoofddorp

Je wilt graag je rijbewijs halen en bent uitgekomen op de website van Rijschool Het Groene Rijden. Wist je dat wij les geven in tientallen gemeentes en actief zijn in verschillende regios? Dankzij onze draagkracht kunnen wij jou een super leuke aanbieding geven. Voor leerlingen die uit Hoofddorp komen geld een aparte regel namelijk!

Rijles nemen in Hoofddorp

Je bent inwoner van Hoofddorp. Je bent opzoek naar een goede rijschool die je slagingskans op het eerste praktijkexamen kan laten vergroten. Wij hebben goed nieuws voor je. Echter doen wij alleen examens in Leiden en niet in andere plaatsen. Wij hebben namelijk alleen de echte en officiële examenroutes van CBR Leiden. Daarom gaan wij jou vragen om met de trein vanuit Hoofddorp naar Leiden centraal station te komen. Wij gaan jou treinkaart vergoeden. Heb je een studentenreisproduct? dan krijg je een korting van 15% op je pakket of reguliere lestarief. Dat is pas stunten met aanbiedingen! Klik hier voor de pagina met tarieven.

Waarom zou ik rijles nemen in Leiden

  • We hebben onze eigen unieke ontwikkelde applicatie voor op de iPad en Smartphone 

  • Al ons leermateriaal is goedgekeurd door medewerkers van het CBR

  • Examenroutes binnen notime in je hoofd geprent

  • Het verkeer in Leiden is gemoderniseerd. Zo heb je geen last van onoverzichtelijke kruispunten of vervelende rotondes

  • Dezelfde praktijkdocent gegarandeerd

  • We geven je een unieke aanbieding!

  • Je word op station opgehaald en afgezet, naar mate de opleidng vordert kunnen we je thuis afzetten

  • Hebben wij een andere leerling na jou uit Hoofddorp? Dan zetten wij jou weer in Hoofddorp af!

Rijschool Hoofddorp examenroute

Dankzij de gedrevenheid van onze rijinstructeurs zijn wij in staat om alle examenroutes van het CBR in Leiden aan jou aan te bieden. Zo ga je straks in een nog rustigere setting aan de slag voor jouw rijbewijs bij rijschool Hoofddorp.

Rijbewijs gespreid aflossen Rijschool Hoofddorp 

Wil jij graag het rijbewijs halen maar heb je nog geen kracht om in een keer te betalen? dan bieden wij jou de mogelijkheid gespreid betalen aan zonder rente. Heb je een codering bij het bureau krediet registratie? dan vinden wij jou motivatie belangrijker dan deze registratie. Klik hier voor meer informatie.

Rijschool Hoofddorp spoedcursus

Je wilt graag met spoed je rijbewijs halen. Wij hebben voor leerlingen uit hoofddorp een speciale aanbieding. Je betaalt geen extra kosten en spoedtoeslag is vervallen voor leerlingen uit hoofddorp. Zo kan je snel beginnen. Momenteel hebben we ook geen wachtlijsten. Onze rijinstructeurs werken 7 dagen in de week tot 22:00uur in de avond. Zo kunnen wij jou altijd op weg helpen. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: