Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Hillegom

Rijbewijs halen bij Rijschool Hillegom

Heerlijk is het. Eindelijk! je bent er klaar voor. Je hebt besloten om je rijbewijs te gaan halen. Bij rijschool Hillegom van Het Groene Rijden zit jij op de juiste plaats. Wij hebben dit jaar al meerdere cursisten uit Hillegom en omgeving begeleid op weg naar hun rijbewijs. 

En natuurlijk spoken er een hoop vragen door je hoofd. Hoe lang duurt het voor dat ik mag beginnen met mijn rijopleiding? Heb ik wel of geen vaste rijinstructeur? wordt er wel of niet gerookt in de auto? Krijg ik examentraining? hoe ziet deze examentraining er uit? Is er een gratis proefles mogelijk ter kennis making? Kortom: een hoop vragen. Op deze website staan op de meest gestelde vragen antwoorden. Kom je er niet uit? neem dan contact met ons op. 

Rijopleiding in de Bollenstreek

Met meer dan tientallen locaties in de omgeving van de Bollenstreek en in de Bollenstreek zelf zijn wij een bekend begrip in de omgeving. Ook zijn er van ons locaties aanwezig in Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Leiden, Leidschendam, Leiderdorp, etc. Wij halen jou overal op waar je maar wilt en zetten jou weer af bij jou thuis of op je werk of school bijvoorbeeld. 

Wij hebben een paar leuke punten die we met je willen delen

  • We hebben officiële examenroutes van CBR Leiden

  • Zo heb jij een nog grotere slagingskans bij ons

  • Wist je dat we onze eigen Tablet systeem hebben ontwikkeld?

  • En dat dit met succes heeft uigepakt en ons slagingspercentage heeft verhoogd?

  • Wij kunnen al jou vorderingen volgen en bijhouden

  • Elke 12 maanden worden onze docenten bijgeschoold

  • Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwst borden, regels, etc

  • Wij rekenen geen extra kosten in de avonden en weekenden

  • Geen extra toeslag voor een individueel plan

Rijschool Hillegom Gratis proefles

Je bent nieuwsgierig geworden en bent bereid om eventueel een eerste stap te gaan zetten naar je rijbewijs. Wat is een proefles en hoe gaat dat in zijn werk bij rijschool Hillegom. Dat gaan wij jou vertellen. Tijdens de proefles leer jij jouw rijinstructeur kennen. Ook maak je kennis met jou nieuwste lesauto. Ook gaan we jou ons eigen ontwikkeld systeem laten zien wat is goedgekeurd door het CBR en onze slagingskans per leerling heeft laten ophogen. Ook krijg je te horen hoeveel lessen de rijinstructeur denkt dat jij gemiddeld nodig zal hebbenn.

Klik hier om naar onze pagina te gaan voor de gratis proefles. 

Rijopleiding Rijschool Hillegom

 

Ho ziet dat nou er uit je rijbewijs halen bij rijschool Hillegom van Rijschool Het Groene Rijden? Dankzij onze IT afdeling hebben wij ons eigen ontwikkeld systeem. Dit systeem is natuurlijk goedgekeurd door het CBR en bevat letterlijk alle onderdelen waar de examinator jou aan het einde van de rijopleiding tijdens jouw praktijkexamen op gaat toetsen. Wij gaan jou niet minder leren dan je nodig hebt of meer leren dan dat je nodig hebt. We gaan er voor zorgen dat je de rijprocedure gaat leren. De rijprocedure is de bijbel van de examinator. In dit boekje staan de volgorde van de kijkgedragingen of het uitvoeren van een parkeeropdracht bijvoorbeeld. Ook staat hierin vermeld wat de volgorde is van het invoegen op de snelweg bijvoorbeeld of bij het berijden naderen en oversteken van kruispunten. 

Onze unieke app ontwikkeld door onze IT afdeling heeft al deze punten onderverdeeld in 4 verschillende fases. Je gaat pas naar de volgende fase indien je bent geslaagd voor de eerste fase. Na elke fase krijg je een toets van onze rijinstructeur. Elke fase bevat ook subonderdelen. Wij laten jou dit graag zien op de proefles.

Rijschool Hillegom zonder wachtlijst

Mede te danken aan het feit dat onze rijinstructeurs 7 dagen in de week inzetbaar zijn kunnen wij jou garanderen dat er altijd plaats is. Ook werken onze rijinstructeurs tot 22:00 uur in de avond bij rijschool Hillegom. 

Rijbewijs zo snel mogelijk halen

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? ook dit is geen enkel probleem bij ons. Wij gaan er voor zorgen dat jij snel je rijbewijs kan halen. Door individueel te kijken per leerling kunnen wij jou zonder extra kosten een spoedcursus aanbieden. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: