Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Hazerswoude 

Rijbewijs halen zonder wachtlijst in Leiden

Absoluut. Zoals de titel al doet vermoeden. Rijschool Hazerswoude valt onder onze vestiging van rijschool Leiden. En rijschool Leiden heeft dan ook geen wachtlijsten! Zo kan je direct starten bij ons.

Rijles nemen in Leiden

Individuele begeleiding en maatwerk per leerling staat bij ons voorop. Wil jij net als anderen uit jouw buurt je rijbewijs bij een rijschool die systemen door het CBR gekeurd gebruikt? en waar wij jou vorderingen mee kunnen volgen? elke dag dezelfde vaste rijdocent gegarandeerd. Dan zit je bj ons op de juiste plek.

Gratis intakeles Rijschool Hazerswoude

De proefles is geheel vrijblijvend. Hier ga je kennis maken met de instructeur en zijn leermiddellen. Ook ga je kennis maken met de auto en ga je kennis maken met onze manier van les geven. Tevens zullen wij jou aan het einde van de les een indicatie bieden van hoeveel lessen wij denken dat jij nog nodig zal hebben.

Rijbewijs halen en faalangst

Heb je last van faalangst? en ben je soms bang voor het onbekende? Wij zijn gespecialiseerd hierin. Wij zullen jou stap voor stap begeleiden en er voor zorgen dat je je rijbewijs haalt.

Opfriscursus in Leiden

Je kan bij ons direct aan de slag. De wachttijd bedraagt 0 dagen.

ADHD en autisme begeleiding.

Wij begeleiden ook leerlingen met ADHD en autisme. Onze instructeurs zijn bijgeschoold elke 12 maanden.

Rijschool Hazerswoude, vaste openingstijden

 

Wij zijn dagelijks vanaf zeven uur in de ochtend tot 10 uur in de avond geopend. 

 

Vaste instructeur

Wij vinden het belangrijk dat wij jou een vaste instucteur kunnen bieden. Bij rijschool Het Groene Rijden in Hazerswoude neem je les zonder wachtlijst en een vaste instucteur. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken dat er wordt gewisseld. Je vertrouwensbasis blijft op deze manier gewaarborgd. We gaan er samen voor zorgen dat rijlessen een leuke bezigheid is en natuurlijk ook een leerzame bezigheid.

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: