Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Gouda

Rijbewijs halen rijschool Gouda

Ben je er klaar voor? ja niet alleen je rijbewijs halen! maar ook voor de speciale spectaculaire korting voor leerlingen speciaal uit Gouda? Ja zeker! dat heb je goed gelezen. Leerlingen uit Gouda krijgen een speciale korting aangeboden. Hoe dat zit ga je zometeen lezen. 

De korting geld uiterraard voor mensen uit Gouda en omstreken.

Rijles nemen Gouda

Momenteel hebben wij een speciale aanbieding lopen voor cursisten uit Gouda. Dit heeft te maken met onze reorganisatie en onze unieke concept. Wist je dat wij enkel en alleen in Leiden rijles geven? en dat dit te maken heeft met het vergroten van jou slagingskans tijdens het praktijkexamen rijbewijs B? Hoe dat allemaal zit gaan we je in onderstaande punten toelichten.

Waarom zou ik rijles nemen in Leiden?

 • Je reist met de trein naar Leiden Centraal, je treinkaart wordt vergoed en de overige kosten die je maakt met het OV

 • Als we in een goede bui zijn krijg je zelfs de koffie vergoed! 

 • Wij gaan jou kosten vergoeden die je maakt om met de trein naar Leiden Centraal te komen

 • Ben je student en heb je een OV-chipkaart? dan krijg jij van ons 15% korting op een pakket naar keuze of op het reguliere uurtarief

 • 15% korting als ik student ben? Ja dat heb je goed gelezen!

 • Waarom rijden jullie alleen in Leiden?

 • Omdat wij de examenroutes van CBR Leiden hebben

 • Wij willen dat jij in één keer slaagt, wij boeken dus niet net als bij andere rijscholen door het hele land in 

 • We bieden ook een spoedcursus momenteel aan zonder extra kosten, wat? ja dat lees je goed! we zijn vrolijk gestemd

 • Wist je dat Leiden een leuke en kleine stad is? Het verkeer is hier lekker rustig en afrijden gaat vaak eenvoudiger dan in andere steden. We hebben geen wachtlijsten en horen jou snel voor een gratis proefles! 

Rijschool Gouda openingstijden

Wij zijn geopend 7 dagen in de week tot 22:00uur in de avond. Zo kan jij altijd terecht bij ons voor een plaats in de agenda. Ook kunnen we je tijdens blokuren thuis brengen. Is er nog een leerling uit Gouda? dan behoud je gewoon je korting en wordt je thuis gebracht met de auto. 

Beste rijschool in Gouda

Wij vinden dat wij met dit concept de beste rijschool in Gouda zijn. Want ja, welke rijschool heeft nou zo een unieke concept? en al die leuke kortingen? gratis proefles? een vaste rijinstructeur, 7 dagen in de week rijles zonder extra toeslagen, en nog meer leuke dingen! wij staan je graag te woord voor al je vragen. 

Goedkope rijschool Gouda

Eigenlijk zijn wij de goedkoopste rijschool. Waarom zijn wij de goedkoopste rijschool? omdat wij jou zoveel kortingen bieden en examentrainingen al in de reguliere lesprijs zijn verwerkt. Ook krijgt iedereen standaard een gratis examentraining uurtje van onze rijinstructeurs. Voor onze pagina tarieven klik je hier voor meer informatie. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: