Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Den Haag

Rijbewijs halen bij Rijschool Den Haag

Je hebt je plannen gemaakt. Je doelen zijn gesteld. Niks of niemand kan jou meer tegenhouden. Je bent nu opzoek naar een rijschool die jou op weg gaat helpen. Maar je wilt wel waar voor je geld. Je wilt kwaliteit. Eerlijkheid, zekerheid. Wij van rijschool Den Haag gaan jou antwoord geven op jou  meest gestelde vragen. 

Wie zijn wij? Wij zijn een rijschool gevestigd in tientallen gemeentes nabij Leiden, De Bollenstreek, Hillegom, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, etc. Ons doel is zo veel mogelijk mensen kunnen helpen. Voor leerlingen uit Den Haag hebben wij een speciale unieke actie alleen voor jullie geldig. 

Rijles nemen in Den Haag

Omdat je van uit Den Haag komt, zal je naar Leiden Centraal moeten komen. Diverse cursisten uit Den Haag hebben dit al gedaan en hun rijbewijs gehaald en sommigen zijn hier nog mee bezig. Nu ga je denken huh: Naar Leiden centraal station? maar dat komst mij toch extra geld? Wij gaan het treinkaartje verrekenen met het normale lestarief per uur. Dus zo ben je toch nog goedkoper uit! ben je student en heb je een OV chipkaart? jij krijgt dan 15% korting op een rijlespakket of per lesuur. Zo kan ook jij profiteren van de korting. 

Waarom zou ik rijles nemen in Leiden?

 • Geen vervelende Trams en drukke taxis die bumperkleven

 • Rustig en overzichtelijk verkeer 

 • Leiden is een kleine stad, rijden gaat hier veel makkelijker!

 • Afrijden doe je bij CBR Leiden, dus lekker rustig! geen trams en ouderwetse kruispunten en rotondes!

 • Je hebt altijd een vaste docent

 • Je krijgt korting

 • Je word opgehaald bij Leiden centraal en daar weer afgezet

 • Hebben wij een andere leerling na jou uit Den Haag? Dan zetten wij jou weer thuis af!

 • Op het gebied van faalangst zijn wij zeer gedreven en ervaren

 • Kortom: nog veel meer leuke feitjes! 

Rijschool Den Haag examenroute

Dankzij de gedrevenheid van onze rijinstructeurs zijn wij in staat om alle examenroutes van het CBR in Leiden aan jou aan te bieden. Zo ga je straks in een nog rustigere setting aan de slag voor jouw rijbewijs bij rijschool Den Haag.

Rijbewijs betalen in termijnen Rijschool Den Haag

 

Bij ons is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te kunnen betalen. Zo kan jij toch nog steeds je rijbewijs halen en hoef jij niet lang te wachten tot je het in een keer kan betalen. Wij zijn ons van geen ander bewust hoe belangrijk het rijbewijs voor jou is en weten dat motivatie belangrijker is dan een BKR registratie. Dus zelfs als je BKR geregistreerd staat kan je bij ons je rijbewijs betalen in termijnen.

Rijschool Den Haag rijles vanaf 16 jaar oud 

Je bent 16 jaar oud en wilt graag je rijbewijs halen. Bij Rijschool Den Haag is dat geen enkel probleem. Wij gaan er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Klik hier voor meer informatie. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: