Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Delft​

Rijbewijs halen bij Rijschool Delft

Je doelen zijn gesteld. Je zal en gaat je rijbewijs halen. Niks of niemand zal je meer tegen kunnen houden. Gelukkig ben je gemotiveerd! anders za je nu niet trots op jezelf zijn bij het lezen van deze tekst.  We gaan gelijk beginnen met het goed nieuws. Leerlingen uit Delft krijgen korting. Hoezo krijgen jullie korting? daar gaan we zo op in.

Rijles nemen in Delft

Omdat je inwoner bent van Delft krijg je korting. Waarom? het zit zo. Wij geven enkel rijles in Leiden. Waarom alleen in Leiden? Dit omdat wij de examenroutes van CBR Leiden hebben. Zo kunnen wij jou garanderen dat jij het examen rustiger en meer voorbereid in gaat dan dat wij jou bij een andere CBR zouden inboeken. Wij willen tenslotte dat jij voor de eerste keer slaagt. Zodat je snel plek kan maken voor de volgende leerlingen! Hoe zit dat nou met korting? 

Waarom zou ik rijles nemen in Leiden?

  • Omdat je in Delft woont, zal je met de trein naar Leiden moeten komen

  • Onze collega's pikken jou op bij Leiden Centraal

  • Doordat je in Leiden bent kunnen wij de volledige 60 of 120minuten benutten voor het expliciet rijden van routes die je gaat krijgen op je examen

  • Wij garanderen jou geen ingewikkelde kruispunten en vervelende drukke rotondes 

  • Omdat je met de trein komt krijg je de kosten vergoed op het reguliere lestarief of op het pakket die je maakt met het openbaar vervoer

  • Ben je student en heb je een studentenreisproduct? dan kom je in aanmerking voor de 15% korting regeling!

  • Is er iemand anders na jou aan de beurt uit jouw stad? dan word je gewoon weer lekker thuis gebracht en behoud je je korting!

  • Onze rijinstructeurs zijn expert op het gebied van Faalangst, ook deze doelgroep is van harte welkom bij ons

Rijschool Delft examen doen

Dankzij de gedrevenheid van onze rijinstructeurs zijn wij in staat om alle examenroutes van het CBR in Leiden aan jou aan te bieden. Zo ga je straks in een nog rustigere setting aan de slag voor jouw rijbewijs bij rijschool Den Haag.

Rijbewijs B halen Delft

 

Heb je toch niet genoeg budget en wil jij alsnog graag gespreid betalen voor je rijbewijs met BKR registratie? dat maakt niet uit bij ons. Als je een weegschaal pakt, en je zet motivatie erop. Wat is dan belangrijker, motivatie of een BKR codering? wij gaan voor het eerste. Tot morgen, of overmorgen. 

Opnieuw leren rijden

Je hebt lang geen auto gereden en wilt opnieuw leren autorijden. U bent niet de eerste, en niet de laatste. Wij zijn hier opgeleid voor en zullen er voor zorgen alsof u weer jarenlang achter elkaar autorijd. We gaan er samen voor zorgen dat autorijden weer in het geautomatiseerde beheersingsproces komt. Ook gaan we er voor zorgen dat autorijden weer leuk gaat worden. Ook jij krijgt je treinkaartje vergoed.  

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: