Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Bodegraven

Rijbewijs halen bij Rijschool Bodegraven

Je hebt je keuze gemaakt. Je bent vol gemotiveerd en vol gedreven en passievol ga je aan de slag. Via via ben jij terecht gekomen op deze website en ben jij nieuwsgierig geworden. Wat hebben wij jou te bieden? en hoe gaat zo een rijles nou bij rijschool Bodegraven van Het Groene Rijden? en hoe ziet de auto eruit? en gebriuiken wij een systeem? kan ik in termijnen betalen? hoe snel is er plek en kan ik een spoedcursus volgen? kortom: je hebt allemaal vragen waar je mee zit. Wij gaan proberen op de meest gestelde vragen antwoord te geven. En natuurlijk kan je onze klantenservice 7 dagen in de week bereiken voor vragen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. 

Rijles nemen in Bodegraven

Rijles nemen bij rijschool Bodegraven kan al direct. Indien je nu de telefoon oppakt is er vaak al binnen 24 uur een plek voor een proefles. Zo kunnen wij jou snel helpen. 

Wat kenmerkt Rijschool Het Groene Rijden in Bodegraven?

  • Wij kijken peer leerling verschillend 

  • Werken met een door ons zelf ontwikkelde APP

  • Met deze APP kunnen wij alle vorderingen per leerling volgen

  • Uitsluitend door het CBR gekeurd lesmateriaal

  • Altijd dezelfde rijinstructeur

  • Onze docenten worden elk kalenderjaar bijgeschoold 

  • De nieuwste technologie en lesautos

  • Wij zijn examenvrees expert

Rijschool Bodegraven proefles

Dankzij ons systeem met ruim genoeg instructeurs. Onze openingstijden tot 22:00uur in Bodegraven en omstreken, en zeven dagen per week geopend, kunnen wij jou snel helpen op weg naar je rijbewijs. 

Tijdens de proefles gaan we kijken naar hoeveel lessen we ongeveer denken dat je nodig zal hebben, ook gaan we kijken hoe snel je de lesstof oppikt. Ook mag je alvast autorijden en kennis maken met het lesvoertuig. Ook is er ruimte voor al je vragen. 

Klik hier voor meer informatie.

Rijbewijs halen Rijschool Bodegraven

 

Hoe ziet dat er nou eigenlijk uit je rijbewijs halen bij Rijschool Het Groene Rijden in Bodegraven? Wij werken gelukkig met een systeem. Een systeem onderverdeeld in 4 fases. Dit noemen wij ook wel de leerlingvorderingenkaart. Hierin staan alle examennormen. Of tewel, alle lesonderdelen die benodigd zijn voor de afronding van een geslaagd praktijkexamen. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij onderdeel per onderdeel met minimaal een voldoende kan afwerken. Heb je alles behaald? dan gaan we alles bijslijpen en er voor zorgen dat jij alles nog beter, en meer voorbereid je examen in kan!

Rijschool Bodegraven zonder wachtlijst

Wij kunnen met trots mededelen dat wij geen wachtlijsten hebben en je bij ons direct kan starten. Onze rijinstructeurs kunnen niet wachten om jou rijles te geven. Je kan bij ons 7 dagen in de week terecht tot 22:00uur in de avond. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: