Contact

Onze locaties

  • w-facebook

Rijschool Amsterdam

Rijbewijs halen bij Rijschool Amsterdam

Je gaat er voor. Je hebt het al tegen je zelf gezegd. Je gaat nog dit jaar je rijbewijs halen! Wist je dat wij veel leerlingen hebben die zo gedreven en gemotiveerd als jou zijn? we gaan er samen voor zorgen dat jij veilig en zelfstandig aan het einde van de rit je rijbewijs op zak hebt! Ook gaan we er samen voor zorgen dat jij de eerste keer slaagt. Hoe we dat gaan doen gaan we voor jou nader toelichten. 

Rijschool Het Groene Rijden in Leiden werkt met een uniek concept. Leerlingen die uit Amsterdam komen of uit andere grote steden buiten Leiden om krijgen korting. En komen in aanmerking voor een leuke actie. Lees verder!

Rijlessen in Amsterdam

Omdat je afkomstig bent van Amsterdam, zal je bereid moeten zijn om  naar onze leuke en rustige stad Leiden te komen. We halen je dan op bij het centraal station. Verschillende leerlingen uit Amsterdam en omstreken hebben deze stap al genomen om hun rijbewijs succesvol binnen te slepen. Anderen uit jouw stad volgen dit proces nu. Nu vraag je je vast af, kost dat mij geen extra geld? Wij gaan de kosten die je maakt met het openbaar vervoer in mindering brengen op het reguliere lestarief. Dus zo ben je toch nog goedkoper uit! ben je studerende en heb je een OV studentenreisproduct? jij ontvangt dan 15% korting op een pakket of per 60minuten rijles. Zo helpen wij ook nog eens de student! 

Waarom zou ik mijn rijbewijs halen in Leiden?

  • Geen last van hinderlijke Trams en haastige taxis 

  • Leiden heeft 8x minder inwoners dan Amsterdam, dus rustige verkeer! 

  • Je krijgt de examenroutes van CBR Leiden in je hoofd geprent

  • Je hebt altijd een dezelfde praktijkdocent

  • Je krijgt korting omdat je van zo ver komt!

  • Op het centraal station opgehaald en weer afgzet! 

  • Is de leerling voor, of na jou uit Amsterdam? dan word je in Amsterdam opgehaald of thuis gebracht

  • Leerlingen met Faalangst omarmen en verwelkomen wij 

  • Benieuwd geworden? Informeer naar nog meer leuke weetjes!

Rijschool Amsterdam Examenroute

Onze vaste rijinstructeurs uit Leiden gaan jou de examenroute leren van het CBR in Leiden. Zo kan jij een nog grotere kans hebben om in een keer te slagen voor het praktijkexamen rijbewijs B. Ben je benieuwd geworden? informeer bij ons en wij staan je graag te woord. 

Beste rijschool Amsterdam

 

Bij ons is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te kunnen betalen. Zo kan jij toch nog steeds je rijbewijs halen en hoef jij niet lang te wachten tot je het in een keer kan betalen. Wij zijn ons van geen ander bewust hoe belangrijk het rijbewijs voor jou is en weten dat motivatie belangrijker is dan een BKR registratie. Dus zelfs als je BKR geregistreerd staat kan je bij ons je rijbewijs betalen in termijnen. Klik hier voor meer informatie.

Rijschool Amsterdam spoedcursus

Goed nieuws! momenteel hebben wij geen wachtlijsten en kan je direct van start gaan. Wij laten jou graag profiteren van de aanbiedingen bij rijschool Het Groene Rijden. Tot in Leiden!

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: