Contact

Onze locaties

 • w-facebook

Rijschool Alphen aan den Rijn

Rijbewijs halen Rijschool Alphen aan den Rijn

Je bent er helemaal klaar voor. Je hebt er lang over nagedacht. Misschien zelfs wel in de avond erover wakker gelegen. Maar nu heb jij je beslissing genomen. Namelijk je rijbewijs halen bij rijschool Alphen aan den Rijn. Rijschool Het Groene Rijden van Alphen aan den Rijn gaat jou dromen hierbij helpen realiseren. 

Je zal en moet je rijbewijs gaan halen. Op deze pagina zullen wij alvast want vragen van jou beantwoorden die door jouw hoofd spoken. Hoe duur is nou een rijles? En wat zijn nou de tijden en dagen dat ik kan rijlessen? wordt er gebruik gemaakt van een systeem? worden alle vorderingen bijgehouden? kost een proefles geld? zijn er wachtlijsten? Wat kan deze rijschool voor mij betekenen als er spoed achter zit?

Rijles nemen Alphen aan den Rijn

Wist je dat rijschool Alphen aan den Rijn onze 10e vestiging was? en dat onze rijschool in Alphen aan den Rijn veel mogelijkheden heeft? en dat onze rijinstructeur van rijschool Alphen aan den Rijn examenroutes heeft van CBR Leiden? en wist je dat je ook gaat afrijden bij CBR Leiden? En jij straks absoluut meer voorbereid en rustig je examen in zal gaan mede dankzij onze examenroutes? Hoe komen wij nou aan deze examenroutes? nou dat is best simpel. Een rijinstructeur mag tijdens elk praktijkexamen meerijden met de leerling. Wij onthouden alle routes via onze hardloop app. Zo kunnen wij jou optimaal voorbereiden.

Wat kenmerkt Rijschool Het Groene Rijden in Alphen aan den Rijn?

 • Echte officiële examenroutes van de CBR examinator 

 • We houden al jou vorderingen bij

 • Alle exameneisen zijn bij ons systeem onderverdeeld in 4 fases

 • Na het behalen van elke fase krijg je een eindtoets

 • Heb je alle fases behaald? dan volgt er een proefexamen

 • Dan boeken we je examen in

 • In de tussentijd gaan we alles optimaliseren met onze examenroutes

 • In de avonden en weekenden les 

 • Wij zijn zeer ervaren met leerlingen die faalangstig zijn

 • Individueel plan per leerling zonder extra kosten

Rijschool Alphen aan den Rijn gratis proefles

Bij ons is het zeker mogelijk om een gratis proefles te volgen. Tijdens deze proefles krijg je te horen van onze rijinstructeur hoeveel lessen hij ongeveer denkt dat je nodig zal hebben. Tevens zal je te horen krijgen hoe alles in zijn werk zal gaan. Ook zal je kennis gaan maken met ons eigen ontwikkelde leersysteem. Goedgekeurd door het CBR natuurlijk. Met dit systeem hebben wij de slagingskans per leerling verhoogd. Tevens zal je achter het stuur kruipen en kennis maken met de lesauto. Onze nieuwste lesauto verwelkomt je nu al!

Rijbewijs maandelijks aflossen

Iedereen moet zijn rijbewijs kunnen halen. Het behalen van het rijbewijs is een forse investering en niet elke persoon kan dit in één keer betalen. Wij zijn ons hier dan ook bewust van. Bij ons kan je je rijbewijs betalen in termijnen en krijg je een individueel betaalplan op maat samengesteld van ons.  Zo kan toch iedereen zijn rijbewijs halen.

Rijschool zonder wachtlijst

Wist je dat wij 7 dagen in de week open zijn en dat wij tot 22:30 uur in jouw regio rijles aanbieden? zo kunnen wij jou garanderen dat er geen wachtlijsten zijn. Ook zijn er geen extra kosten of toeslagen verbonden aan rijles nemen na 18:00uur of op de zaterdag en zondag. 

Spoedcursus zonder wachtlijst 

Wij hebben een unieke aanbieding momenteel lopen. Je betaalt geen extra kosten of toeslagen bij een spoedcursus. Veel succes! bekijk de pagina tarieven voor meer informatie.

Rijles nemen vanaf 16,5 jaar?

Ook dit is zeker mogelijk bekijk deze pagina voor meer informatie.

Een vaste rijinstructeur naast je

Ook krijg je zeker een vaste rijinstructeur. Geen onverwachtse afwisselingen of in een keer een ander gezicht. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. 

Snelmenu

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

07:00-23:00

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord. 

Onze openingstijden: